ALPINE A110 LÉGENDE

De Alpine A110 heeft twee prachtige nieuwe uitvoeringen, namelijk de Alpine A110 Pure en de Alpine A110 Légende. Beide varianten zijn momenteel te reserveren via de website. U kunt de Alpine bestellen via het inschrijfformulier.

ALPINE A110 LÉGENDE

De Alpine A110 Légende valt op door de luxe positionering. In vergelijking met de Alpine A110 Pure heeft de Alpine A110 Légende een uitgebreidere uitrusting met o.a. parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, het Focal-audiosysteem, lederen bekleding en 18-inch wielen. De Légende focust op verfijning en comfort. Deze variant is vooral geschikt voor lange afstanden en dagelijks gebruik.

Specificaties Alpine A110 Légende

– Two-tone 18-inch wielen, geinspireerd op de A110 Berlinette 1600S
– Drie rij modi: normal, sport en track.
– Hoogwaardig remsysteem, remklauwen met geïntegreerde parkeerrem en remschijven met aluminium binnenwerk
– Sabelt comfortstoelen uit één deel met gewatteerde, full-grain lederen bekleding, zesvoudig verstelbaar
– Lichtgewicht, actief uitlaatsysteem
– Focal audiosysteem aangepast voor Alpine
– Lederen en Carbon Fiber interieuraccenten (in zwart of bruin)
– Navigatie
– Optioneel: stoelverwarming
– Optioneel: actieve sportuitlaat

NIEUWE KLEUREN VOOR ALPINE

De Alpine A110 Légende is net als de Première Edition verkrijgbaar in Alpine Blue, Glacier White en Deep Black. Daarnaast wordt het kleurenpalet uitgebreid met maar liefst drie nieuwe kleuren voor de A110 Pure en A110 Légende: Blanc Irisé, Bleu Abysse en Gris Tonnerre.

ALPINE PRIJZEN

De gelimiteerde Alpine A110 Première Edition werd aangeboden voor 67.500 euro. De prijs voor de Alpine Légende ligt iets lager. Voor de Alpine A110 Légende kunt u rekenen op ongeveer 65.000 euro.

ALPINE KOPEN?

Wilt u een prachtexemplaar van de Alpine A110 Légende bemachtigen? In ons Alpine center kunt u beide modellen eens goed bekijken. Als een van de twee Alpine verkooppunten in Nederland helpen wij u graag verder bij het kopen van een Alpine sports car. Maak een afspraak voor een proefrit of reserveer uw nieuwe Alpine via het reserveringsformulier.